Opnieuw: Wie is Jezus?

Auteur: Dr. C.J. Den Heyer  |  Taal: Nederlands       Delen:

© EPMA

11,99

Opnieuw: Wie is Jezus?
Balans van 150 jaar onderzoek naar Jezus. 

Jezus van Nazareth blijft de gemoederen van theologen en niet theologen bezighouden.

Wie is Jezus? de vraag is niet nieuw. Ook in een geseculariseerde wereld trekt hij de aandacht en hopen gelovigen en ongelovigen een beeld te krijgen van de man die tweeduizend jaar geleden in het joodse land leefde en in Jeruzalem aan het kruis stierf.

Samenvatting

OPNIEUW: WIE IS JEZUS?

Wie is Jezus? de vraag is niet nieuw. Ook in een geseculariseerde wereld trekt hij de aandacht en hopen gelovigen en ongelovigen een beeld te krijgen van de man die tweeduizend jaar geleden in het joodse land leefde en in Jeruzalem aan het kruis stierf.

L'appuntamento

Blijf bezig met je Italiaans! Neem een abonnement op L’APPUNTAMENTO voor slechts € 49,00 per jaar 

TWEE MAANDELIJKSE PUBLICATIE 

Digitale publicatie voor wie van lezen houdt en de belangstelling voor de Italiaanse taal levendig wil houden. De publicatie biedt boeiende lectuur voor liefhebbers van de Italiaanse taal. Verschijnt iedere 2 maanden, 5 keer per jaar.

Onze boeken:
Uitgelicht

Wie is Jezus

EPMA

Sei racconti

EPMA

Nachvlinders

EPMA

Populaire uitgaves

   

Over EPMA Uitgeverij

De kunst van educatie

Educatie is niet alleen het opbouwen van vaardigheden en kennis, maar ook een directe en kritische opname van cultuur: een manier om de horizon te verbreden en meer diepte en breedte in ons denken te creëren, bijvoorbeeld door het gebruik van bronnen zoals boeken, die ons kunnen inspireren. 

Educatie blijft iets onvervangbaars voor het creëren van waarden die ons helpen om beter te leven en te groeien.

EPMA wil publicaties aanbieden die nuttig zijn in dit proces van groei en leren.

"Wijsheid vindt men in de boeken, wijs zijn zal men verder zoeken"  (Guido Gezelle)

EPMA (Educative Publicaties MAncini), opgericht in 2017 door Massimo Mancini als kleinschalige uitgeverij, …small is beautiful… is geboren met een hart voor educatie. EPMA is een aanbieder van boeken en didactische hulpmiddelen, bestemd voor het vreemdetalenonderwijs aan volwassenen. Het betreft voornamelijk uitgaven die bedoeld zijn om de opgedane kennis van vreemde talen in stand te houden en te versterken. 

Daarnaast geven we ook ruimte aan poëziebundels en boeken over filosofie en spiritualiteit in de veronderstelling dat onze publicaties een hulpmiddel kunnen zijn bij het verruimen van de persoonlijke horizonnen van de lezers en bij het ontwikkelen van een diepere bewustwording. 
Meer over EPMA

Massimo Mancini,
Oprichter van EPMA, heeft gewerkt als docent taal en cultuur en vertaler, hij houdt zich bezig met poëzie en spiritualiteit en publiceert regelmatig in het Italiaans en in het Nederlands.

EPMA. Voor plezier in persoonlijke ontwikkeling

Service en Contact

Nog opties bepalen

Logo Bankcontact EPMA uitgeverij
Logo vooruitbetalen uitgeverij EPMA

Algemene voorwaarden  |  Privacy   |   © EPMA 2021   |    Website: Imago Design